Home Naujienos 27 gudrybės virtuvėje, kurią turi žinoti kiekviena namų šeimininkė

27 gudrybės virtuvėje, kurią turi žinoti kiekviena namų šeimininkė

by admin
2640 views

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Ir gyvenimas bus lengviau!

Nepriklausomai nuo to, ką darote, tai padarykite su meile ir tada bet kokios veiklos rezultatas bus sėkmingas.

1.  Jei patiekalas turi būti apšviestas lengvais česnakais, bet bijo pernelyg smarkiai nudeginti, patiekite patiekalus su česnako skiltelėmis prieš išleidžiant maistą.

2.  Patyrę namų šeimininkės ras tinkamą alaus naudojimą: šis gėrimas su sojos padažu bus puikus marinatas mėsai, o nedidelis kiekis tamsaus alaus, darant troškinant daržoves, patiks indą.

3.  Jei viršijate sriubą, nenusiminkite! Įdėkite grūdus į marlę ir panardinkite ją į sriubą. Kepimo grūdai sugeria druskos perteklių.

4.  Norėdami išlaikyti kepenis sunkiai, druskinkite jį virimo pabaigoje.

5.  Jei tortas viršuje, uždenkite jį drėgnu popieriniu rankšluosčiu.

6.  Norėdami paruošti baltos spalvos ryžius, virimo metu į vandenį įpilkite porą lašų acto.

7.  Pjaustant virtą kiaušinį, ar tryniai griūva ir lazda? Nuplaukite peilį į šaltą vandenį.

8.  Kad sultinys būtų skaidrus, įpilkite ledo kubelį ir užvirkite.

9.  Neuždenkite pupelių virimo metu, ir jis nespalvėja.

10.  Kad malūnas būtų skanesnis, smulkiai patrinkite žaliavinius svogūnus arba kai kurias žaliavines bulves ir pridėkite prie malto.

11.  Jautiena bus minkšta ir švelnus, jei pusę valandos prieš gamindami majonezo padažas.

12.  Kad baklažanai nebūtų kartūs, jį supjaustykite, apipurkšti druska ir palikite stovėti. Tada būtinai nuplaukite daržovę šaltu vandeniu.

13.  Migdolai yra lengviau valomi, jei 3 minutes panardinate juos į verdantį vandenį ir tada išmeskite juos į šaltą vandenį.

14.  Kad iš grietinės būtų pagamintas puikus kremas, virškinimo metu įpilkite žalių baltymų.

15.  Prieš gamindami mesti kavos druską maltoje kavoje, o mėgstamiausio gėrimo skonis taps ryškesnis.

16.  Nuvalykite mėsą su medumi, brendiu su vandeniu arba granatų sultimis, kad gautumėte ruddy plutą.

17.  Į mėsos sultinį įpilkite nuplautą bananų žievelę, o mėsa taps minkšta.

18.  Apipjaustykite obuolių griežinėliais su šarlotu miltais, kad jie nesudarytų.

19.  Pabandykite naudoti susmulkintus riešutus vietoj krekerių, o tai pasirodys geriau.

20.  Patiekalų skonis bus daugiau prisotintas, jei pašildysite plokštę prieš patiekdami karštą patiekalą ir atvėsinkite patiekalus šalto patiekalams.

21.  Visada pateikite virti mėsos laiką atvėsti ir gauti pilną skonį.

22.  Vinaigretė skonis geriau, jei pridedate šaukštą virtų pieno ir žiupsnelio cukraus.

23.  Kad niekada nesupainuotumėte su druskos kiekiu, nedvejodami skaniu patiekalu. Tai taip pat padės nustatyti produktų prieinamumo laipsnį.

24.  Jei norite, kad sriuba būtų labiau patraukli ir naudinga, prieš išimdami ją iš karščio, pridėti šiek tiek morkų sulčių.

25.  Įsitikinkite, kad peiliai visada yra aštri, tada tikimybė, kad sužeisite maistą, bus minimali, o virimas taps greitesnis ir malonesnis.

26.  Idėja pridėti šiek tiek vanilės daržovių salotose atrodo keista, bet tai tikrai skanus!

27.  Vietoj druskos ir acto dažniau naudokite citrinos sultis. Citrusiniai kvapai neužkirs jokių patiekalų, o maistas bus naudingesnis.

Ir galiausiai, svarbiausia: tiesiog mylėkite tai, ką darote.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama