Patiko? Duok like ir pasidalink!
Šiame straipsnyje mes papasakosime apie 3 rūšių kepsnius, kurie gali būti naudojami naminiams pyragams, ritinėliams ir pyragams gaminti. Šie įvairiapusiški kepalai gali būti lengvai patiekiami su blynais, naudojami kaip pyragaičių sluoksnis arba puodeliai. Kremai pasirodo gana tankūs, todėl labai tinka forma.
Su vos keliomis sudedamosiomis dalimis, per 20 minučių turėsite skaniausią naminį grietinėlę.
Kokosų kremas
Sudėtis:
– 150 g sviesto;
– 2 ampulės, turinčios vanilės esmę;
– 3 voverės;
– 250 g cukraus;
– 250 ml kokoso pieno;
– 3 kiaušiniai.
Virimas:
1. Kepkite sviestą su cukrumi.
2. Į grietinėlės mišinį įpilkite kiaušinių ir kiaušinių baltymų (po vieną). Po kiekvieno kiaušinio kruopščiai muškite kremą.
3. Į mišinį įpilkite kokoso pieną ir dar kartą sumaišykite, kad būtų užtikrintas sklandus nuoseklumas.
4. Įdėkite kremą ant vidutinės šilumos plokštės.
5. Nuolat maišydami, į kremą pridėkite vanilės esmę. Kepkite kremą apie 10 minučių, nuolat maišant, kol jis tampa storas.
6. Pašalinkite kremą nuo karščio. Patiekite grietinėlę su slapukus arba naudokite pyragus ir įvairius pyragus.
Subtilus sviesto kremas
Sudėtis:
– 450 ml pieno;
– 4 kiaušinių tryniai;
– 1/2 stiklinės cukraus;
– 3 ml vanilės esmė.
Virimas:
1. tryniai turi būti trinamas cukrumi. Tam geriau naudoti medinį šaukštą.
2. Įdėkite vanilės esmę ir sumaišykite, kol sklandžiai.
3. Palaipsniui supilkite pieną. Po kiekvieno pieno įpilimo sumaišykite grietinėlę.
4. Įdėkite kremą į vidutinę ugnį ir virkite nuolat maišant. Kai tik kremas pradeda sutirštėti, sumažinkite ugnį.
Gatavas grietinėlė neturėtų nutekėti iš šaukšto.
Šokolado grietinėlės tortas
Sudėtis:
– 500 ml pieno;
– 150 g cukraus;
– 50 g miltų;
– 100 g kakavos;
– 60 g sviesto;
– 5 tryniai;
– 2 šaukšteliai. vanilės esmė.
Virimas:
1. Lėkštėje su nelipniąja danga, šiluma vidutinio šilumos ¾ pieno ir vanilės esmė. Užvirinkite pieną iki virimo temperatūros. Nuimkite nuo karščio ir atvėsinkite.
2. Atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinių trynius su cukrumi ir sviestu vidutiniu maišytuvo greičiu, kol bus vienoda stora konsistencija (apie 5 minutes). Į kiaušinių mišinį (po truputį, į keletą dozių) įpilkite pusę aušinto pieno, nuolat užkimdami. Išmaišykite miltus, įpilkite į mišinį ir sumaišykite tolygiai.
3. Įpilkite kakavos ir kruopščiai sumaišykite grietinėlę.
4. Perkelkite kremą į likusį pieną. Švelniai maišykite ir šildykite per vidutinę šilumą. Įpilkite į virimo temperatūrą ir įpilkite ¼ likusio žalio pieno. Po to nuimkite kremą nuo karščio, įdėkite jį į stiklinį indą ir atvėsinkite.
5. Jei tuoj pat nenorite naudoti / patiekti grietinėlės, uždenkite ją plėvele (plėvelė turi būti dedama tiesiai ant grietinėlės, kad neliktų oro) ir įdėkite į šaldytuvą. Grietinėlę galima laikyti šaldytuve iki 5 dienų. Iš šio ingrediento kiekio gausite 500 g grietinėlės. Jei reikia daugiau ar mažiau kremo, keiskite sudedamųjų dalių kiekį.
Būtinai atlikite naminį desertą su vienu iš šių saldžių kremų! Ir nepamirškite, kad jums reikia virti su meile!
Facebook komentarai