Home Naujienos Kaip ieško šio konkretaus morkų recepto. Labiausiai skanūs ir geriausi!

Kaip ieško šio konkretaus morkų recepto. Labiausiai skanūs ir geriausi!

by admin
1697 views

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Tai labai skanus Korėjos morkas. Aš taip ilgai ieškojau tokio recepto. Ir dabar pagaliau rado. Tokius morkas dažnai gaminu, o atostogų stalo ir darbo dienomis. Korėjiečių morkos yra paruošiamos labai greitai, svarbiausia yra sekti visus virimo etapus, ir jūs pajusite, kad tai yra skaniausias morkas, kurį kada nors paragavote.

Sudėtis:

  • morkos – 1 kg.
  • druska – 1 šaukštelis;
  • maltus raudonuosius pipirus – ant peilio galo;
  • krūva koriandro;
  • saulėgrąžų aliejus – 0,5 kamino;
  • česnakai – 4 dideli gvazdikėliai;
  • sojos padažas – 1 valg.
  • pusė citrinos

Labai skanūs morkos korėjiečių kalba. Laipsniškas receptas:

  • Nuplaukite morkas, nulupkite ir patrinkite ant mažos arba specialios morkų trintuvės korėjiečių kalba. Įdėkite morkas į gilų dubenį ir palikite 3-4 valandas, kad duotų morkų sulčių.
  • Tada morkų krūvos viduryje sudėkite šulinį, įpilkite druskos ir pipirų. Nekeiskite.
  • Skiedžiama saulėgrąžų aliejumi keptuvėje, kol atsiras vos pastebimas dūmai. Įpilkite karštą aliejų į griovelį, bet dar kartą ne maišykite. Uždenkite ir palaukite 10 minučių.
  • Po nurodyto laiko atidarykite dangtelį ir sumaišykite. Įpilkite susmulkintų koriandro sėklų, sojos padažo, šviežiai spaustų citrinų sulčių, česnako ir vėl sumaišykite.

Galite iš karto valgyti, bet galite padengti ir palaukti dar 10-15 minučių. Kaip rezultatas, jūs turite nuostabų dalyką skonio, bet kas kvapas!

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama