Home Receptai Salotų tortas yra numeris vienas pasaulyje, kuris užims pagrindinę vietą ant šventinio stalo

Salotų tortas yra numeris vienas pasaulyje, kuris užims pagrindinę vietą ant šventinio stalo

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Jūsų svečiai bus patenkinti šiomis salotomis.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– virta vištienos filė, 400 g;

– morkos, 2 vnt;

– slyvos, 150 g;

– kiaušiniai, 4 vnt;

– bulvės, 3 vnt;

– graikiniai riešutai, 100 g;

– pievagrybiai, 200 g;

– kietasis sūris, 250 g;

– grietinė ar majonezas, agurkas papuošimui.

Virkite morkas ir bulves, kiaušinius, atvėsinkite ir nulupkite.

Bulves supjaustykite mažais kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka, o kiaušinius – vidutine tarka.

Virtą mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Trys sūriai ant rupios trintuvės.

Supjaustykite grybus mažais gabalėliais ir kepkite augaliniame aliejuje, kol suminkštės. Kepkite, kol skystis išgaruos, įpilkite šiek tiek pipirų.

Slyvas kelias minutes pamirkykite karštame vandenyje, tada išspauskite ir supjaustykite gabalėliais.

Riešutus smulkinkite smulkiais gabalėliais peiliu arba maišytuvu.

Dedame morkų sluoksnį ir darome majonezo tinklą.

Ant jo uždėkite pusę bulvių, majonezo, pusę kiaušinių ir majonezo.

Pabarstykite puse sūrio ir padarykite majonezo tinklą.

Mėsos sluoksnis ir majonezas.

Grybai ir majonezas.

Bulvės, majonezas, kiaušiniai, majonezas, mėsa, majonezas, slyvos, majonezas, riešutai, majonezas, sūris.

Papuoškite agurkų griežinėliais arba pagal savo skonį.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama