Home Receptai Seniai užmirštas receptas! Caro pirštai ant šventinio stalo

Seniai užmirštas receptas! Caro pirštai ant šventinio stalo

by admin
30934 views

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Skanus ir sultingas mėsos patiekalas, jo paruošti nereikia ilgai.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– vištienos faršo, 1 kg;

– svogūnas, 1 vnt;

– kiaušiniai, 2 vnt;

– kukurūzų miltų 2 valg.

– paprasti miltai, 2 šaukštai;

– prieskoniai, 2 šaukštai;

– citrinų sultys, 2 šaukštai;

– sviestas, 200 g;

– kietasis sūris, 100 g;

– krapai;

– kepimo milteliai;

– majonezas pagal skonį;

– daržovių aliejus.

Gaminimo procesas

Maišytą vištieną pagardinkite prieskoniais, druska ir pipirais, porą šaukštų majonezo, smulkintu svogūnu maišytuvu.

Įtrinkite sūrį smulkia tarka.

Sviestą supjaustykite lazdelėmis.

Smulkiai supjaustykite žalumynus.

Ant maistinės plėvelės gaminame kuo plonesnį faršo pyragą. Sviesto luitą pamirkykite krapuose, įdėkite į faršo pyragaičių vidurį ir plėvele sulenkite pirštą. Įmerkite į miltus.

Kitas kotletas – pamerkite sviestą į sūrį ir suvyniokite į faršo pyragą. Mes keičiame kotletų rūšis – pamerkite sviestą į krapus ar sūrį.

Kotletus siunčiame į šaldiklį 30 minučių.

Norėdami tešlą, sumaišykite kiaušinius su citrinos sultimis, druska, įpilkite ciberžolės, paprikos, sauso česnako, ketvirtadalio stiklinės vandens ir kukurūzų bei paprastų miltų, kepimo miltelių arba sodos, užpiltų actu. Minkome tešlą – nelabai tirštos grietinės konsistencijos.

Mes šildome daug augalinio aliejaus. Pamirkykite pirštus tešloje ir kepkite iš visų pusių, kol pagels.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama