Home Receptai Daugelis žmonių ne taip verda vištienos filė, bet veltui! Pasirodo sultinga ir šventiška

Daugelis žmonių ne taip verda vištienos filė, bet veltui! Pasirodo sultinga ir šventiška

by admin
8443 views

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Daugelis nepelnytai pamiršo julienne su vištiena, bet aš nusprendžiau ją pagaminti Naujųjų metų šventiniam stalui, kurį patariu ir jums. Šis paprastas, tobulo skonio užkandis patiekiamas kaip karštas patiekalas.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos filė, 500 g;
  • svogūnas, 2 vnt;
  • sviesto, 1,5 šaukšto;
  • grybai, 400 g
  • tarkuoto sūrio, 150 g.

Norėdami paruošti jums reikalingą padažą:

  • miltų, 2 šaukštai;
  • sviesto, 1,5 šaukšto;
  • grietinė, 3/4 puodeliai;
  • grietinėlės, 1 stiklinė;
  • druska pipirai.

Gaminimo procesas

Turiu 200 g stiklinę, todėl viską išmatuokite vienodai.

Virkite vištieną pasūdytame vandenyje.

Supjaustykite svogūną mažais kubeliais.

Kepkite svogūnus svieste iki auksinės rudos spalvos.

Pievagrybius supjaustykite kubeliais ir apkepkite su svogūnais. Kad grybai būtų sultingi, troškinkite po dangčiu 10 minučių. Atvėsinkite.

Supjaustykite mėsą gabalais ir sumaišykite su grybais.

Kepkite miltus sausoje keptuvėje, tada sumaišykite su sviestu ir kepkite dar porą minučių, užpilkite grietine, išmaišykite.

Supilkite grietinėlę ir sumaišykite.

Į padažą suberkite grybus ir mėsą, viską sumaišykite iki vientisos masės ir išjunkite viryklę.

Dedame ant skardinių, pabarstome tarkuotu sūriu ir dedame į orkaitę 10 – 15 minučių, kad sūris virstų plutele.

Patiekalą patiekiame karštą. Sultinga ir maitinanti julienne tikrai paįvairins jūsų šventinį meniu.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama