Home Receptai Šveicariškos salotos. Puikiai tinka Naujųjų metų šventei

Šveicariškos salotos. Puikiai tinka Naujųjų metų šventei

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Vištienos ir grybų derinys salotose laikomas vienu sėkmingiausių. Ir tokios paprastos, bet originalios salotos puikiai išryškins visų kitų šventinių patiekalų skonį ant jūsų Naujųjų metų stalo. Ypač norėčiau atkreipti dėmesį į tai, kad vartokite aukštos kokybės sūrį, nuo to labai priklauso salotų produktų skonių derinys.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • pievagrybių, 400 g;
  • Šveicariškas sūris, 200 g;
  • vištienos filė, 250 g;
  • švieži agurkai, 100 g;
  • svogūnai, 120 g;
  • krapai, majonezas.

Gaminimo procesas

Virkite mėsą vandenyje su druska ir prieskoniais, atvėsinkite ir supjaustykite mažais gabalėliais.

Nulupkite grybus ir supjaustykite gabalėliais. Kepkite juos sausoje keptuvėje, kol išgaruos skystis.

Dabar supilkite augalinį aliejų į grybus, druską ir pipirus ir pridėkite svogūną, supjaustytą mažais kubeliais. Kepkite viską, kol aukso ruda ir atvės.

Supjaustykite agurkus juostelėmis.

Trys sūriai ant rupios trintuvės.

Smulkiai supjaustykite krapus.

Salotos gali būti formos salotų dubenyje arba porcijomis. Kiekvieną sluoksnį padengiame majonezo tinkleliu.

Pirmasis sluoksnis yra mėsa.

Antrasis sluoksnis yra agurkas.

Trečias sluoksnis yra grybai su svogūnais.

Ketvirtasis sluoksnis yra tarkuotas sūris.

Ant viršaus padarykite mažą majonezo tinklelį ir įpilkite krapų.

Mes patiekiame salotas iš karto, to nereikia primygtinai reikalauti.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama