Home Receptai Mama papasakojo, kodėl jos grybai tokie skanūs! Grybai česnakiniame padaže “Svečių svajonė”

Mama papasakojo, kodėl jos grybai tokie skanūs! Grybai česnakiniame padaže “Svečių svajonė”

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Kepti grybai česnakiniame padaže yra skanus užkandis, puikus priedas prie jūsų šventinio stalo. Iš esmės virimas yra labai paprastas ir jūs galite gaminti šį patiekalą visą laiką.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • grybai, 150 g;
  • augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas;
  • balzamiko padažo, 3 valg.
  • sojos padažo, 2 valg.
  • česnako, 3 gvazdikėlių;
  • šviežio čiobrelio, pusės šaukštelio;
  • druska pipirai.

Gaminimo procesas

Pirmiausia įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.

Į kepimo skardą, suteptą augaliniu aliejumi, įdėkite nuplautus ir džiovintus grybus.

Dabar grybus pabarstykite sojos padažu, balzamiku, pabarstykite smulkiai supjaustytu čiobreliu, česnaku, pipirais ir druska pagal skonį.

Viską sumaišykite ir kepkite apie 20 minučių. Retkarčiais pamaišykite grybus, kad tolygiai iškeptų.

Paimkite mažus pievagrybius ir jums nereikės jų pjaustyti, vidurinius supjaustykite į 2 dalis, o didžiuosius – į gabalus.

Patiekite apibarstę smulkintomis žolelėmis.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama