Home Receptai Vakarėlyje išbandžiau naujas vištienos salotas: dabar gaminsiu šias salotas visoms šventėms

Vakarėlyje išbandžiau naujas vištienos salotas: dabar gaminsiu šias salotas visoms šventėms

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Man patinka lankytis svečiuose: visada galite išbandyti ką nors naujo ir skanaus, gauti receptą ir išvirti įdomų patiekalą namuose. Čia yra ta pati istorija su šiomis salotomis, receptą parsivežiau iš svečių, o dabar pats naudoju ir patariu.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos krūtinėlė, 400 g;
  • kiaušiniai, 4 vnt;
  • šviežias agurkas, 1 – 2 vnt;
  • svogūnas, 1 gabalas;
  • pieno, 2 – 3 šaukštai;
  • druska, pipirai, majonezas arba grietinė, žolelės.

Gaminimo procesas

Svogūną supjaustome plonais pusžiedžiais ir marinuojame – tai neprivaloma, tačiau mano skoniui salotos taps skanesnės. Marinuokite acte (2 šaukštus), druską ir cukrų po 1 arbatinį šaukštelį ir truputį verdančio vandens. Palikite 15 minučių, tada išspauskite ir pridėkite prie salotų.

Vištienos mėsą supjaustykite nedideliais bet kokios formos gabalėliais ir kepkite nedideliame kiekyje augalinio aliejaus, kol pagels. Atvėsinkite.

Kiaušinius sumaišykite su pienu, druska ir pipirais ir apkepkite blynus – gavau 5 vnt. Atvėsinkite ir supjaustykite juostelėmis.

Agurką taip pat supjaustome juostelėmis.

Visus produktus sumaišome, pagardiname majonezu arba grietine, paskaniname ir, jei reikia, įberiame druskos. Taip pat suberkite smulkintus žalumynus.

Matote, kaip viskas paprasta, bet skonis buvo lygiai taip pat, kaip karališkų salotų.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama