Home Receptai Aš gaminsiu, kol baigsis kopūstai. Pats tingiausias receptas, bet gaunasi labai skanu

Aš gaminsiu, kol baigsis kopūstai. Pats tingiausias receptas, bet gaunasi labai skanu

by admin
8989 views

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Šis troškinys yra tingūs kopūstų ritiniai. Tik priešingai nei klasikinis patiekalas, jis išsiskiria paprastu paruošimu ir trumpu viso proceso metu praleistu laiku. Patiekalas bus sultingas, minkštas ir aromatingas.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kopūstai, 1 kg;
  • maltos mėsos, 700 g;
  • svogūnas, 2 vnt;
  • pomidorai, 200 g;
  • česnako, 5 skiltelės;
  • pomidorų padažas, kečupo pomidorų pasta, 2 šaukštai;
  • grietinė, 200 g;
  • krapai, druska, pipirai.

Gaminimo procesas

Imkite maltą mėsą pagal savo skonį. Nemėgstantiems riebios mėsos, galite naudoti vištieną ar kalakutieną.

Sumaišykite faršą su smulkintais svogūnais ir česnakais, pagal savo skonį prieskoniais ir druska.

Sumalkite pomidorus ir sumaišykite su malta mėsa. Bet juos galite pakeisti ledais, arba pomidorų pasta, padažu.

Smulkiai supjaustykite kopūstus, įberkite šiek tiek druskos ir pabarstykite paprika, minkykite rankomis.

Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir sluoksniu padėkite dalį kopūstų.

Ant viršaus tolygiai paskirstykite faršą ir uždenkite likusiais kopūstais.

Grietinę sumaišykite su pomidorų pasta (padažu), smulkintais krapais (galite naudoti ir šaldytas žoleles).

Patarimas: Aš taip pat į padažą dedu aromatinių žolelių ir įvairių prieskonių. Būkite atsargūs su druska, nepamirškite, kad pasūdėte maltą mėsą ir įdėjote kopūstų.

Mišinį užpilkite padažu.

Dedame formą į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių, ir kepame 1 valandą.

Viskas, supjaustykite porcijomis ir patiekite su grietine ir įvairiais padažais.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama