Home Receptai Geriausias tradicinis naminis dešros receptas

Geriausias tradicinis naminis dešros receptas

by admin
3714 views

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Dešra yra labai sultinga, minkšta ir skani iš dviejų rūšių mėsos – kiaulienos ir jautienos.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– kiauliena, 3 kg;

– jautiena, 1,5 kg;

– česnakas, 3 galvos;

– čiobreliai, 1 valgomasis šaukštas;

– paprika, 2 šaukštai;

– Kajeno pipirai, 1 valgomasis šaukštas;

– pipirai, 1 šaukštelis;

– rupios druskos pagal skonį;

– kvapieji pipirai, pusė šaukštelio;

– kiaulienos žarnos arba dešros žarnos.

Gaminimo procesas

Jei vartojate kiaulienos žarnas, tada jas gerai nuplaukite.

Mėsą supjaustykite gabalėliais ir sumalkite mėsmalėje, paskaninkite visais prieskoniais ir druska pagal skonį, užpilkite pusę vandens ir gerai išminkykite faršą.

Jei į mėsą nepridėsite lašinių, tada, kad dešra nebūtų sausa, įpilkite kelis šaukštus grietinėlės arba naminės grietinės.

Minkykite rankomis ir palaikykite šaldytuve per naktį.

Mes užpildome žarnas ar apvalkalą malta mėsa, ne per daug, bet ne per laisvai.

Dešreles galite kepti bet kokiu būdu – kepkite keptuvėje arba orkaitėje, kol suminkštės, galite virti vandenyje.

Daryk taip, kaip tau patinka.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama