Home Receptai Puikus naminis pyragas „Nataša“. Mūsų šeimos patikrintas receptas

Puikus naminis pyragas „Nataša“. Mūsų šeimos patikrintas receptas

by admin
6195 views

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Šio pyrago receptas jau yra gana senas ir yra labai vertinamas mūsų šeimoje dėl paprastumo ir greito virimo. Naudokite bet kurią sausainių uogienę pagal savo skonį, bet aš visada naudoju rūgščią uogienę, kad subalansuočiau skonį su saldžiu kremu.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • miltų, 2 stiklinės;
  • kefyro, 1 stiklinė;
  • uogienė, 1 stiklinė;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • cukraus, 1 stiklinė;
  • soda, 2 šaukšteliai.

Norėdami paruošti jums reikalingą kremą :

  • grietinės, 2 stiklinės;
  • cukraus pudros, stiklo ar pusės jūsų pasirinkimo.

Gaminimo procesas

Pasirinkite uogienę su rūgštumu – gervuoges, serbentus, vyšnias ir kt.

Mes pradedame mušti kiaušinius ir pridėti cukraus, plakame tik tol, kol cukrus ištirps, ir įpilame kefyro, uogienės.

Miltus persijokite ir suberkite dalis į masę, įpilkite sodos, sumaišykite.

Padalinkite tešlą į 2 dalis ir iškepsime 2 pyragus formelėmis, padengtomis pergamentu.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite, kol suminkštės.

Atvėsinkite sausainius ir supjaustykite 2 pyragais.

Kremui grietinę išplakite su milteliais.

Kai formuojate pyragą, tepdami pyragus kremu, uždėkite uogas ant grietinėlės, tada pyragas bus labai skanus.

Mes siunčiame jį į šaldytuvą, kad jis būtų kelias valandas.

Tortą taip pat galite papuošti uogomis, tarkuotu šokoladu arba tiesiog pabarstyti kakava.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama