Home Receptai Kaip pasigaminti Napoleono pyragą namuose, net jei neturite jokios patirties. Paaiškina konditeris

Kaip pasigaminti Napoleono pyragą namuose, net jei neturite jokios patirties. Paaiškina konditeris

by admin
4873 views

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Klasikinis pyrago receptas, kuris teisėtai laikomas vienu skaniausių ir mylimiausių. Receptas yra labai paprastas ir net jei jūs niekada negaminėte Napoleono, ši patirtis jums bus sėkminga.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • šaldyto sviesto, 200 g;
  • miltų, 350 g;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • ledinis vanduo, 120 g;
  • acto, 11 g;
  • žiupsnelis druskos.

Norėdami paruošti jums reikalingą kremą:

  • kiaušiniai, 4 vnt;
  • pieno, 1 l;
  • cukraus, 200 g;
  • bet koks krakmolas, 60 g;
  • sviesto, 50 g;
  • sunkioji grietinėlė, 200 ml;
  • vanilino pagal skonį.

Gaminimo procesas

Sumaišykite kiaušinį su vandeniu, actu ir druska.

Sušaldytą sviestą supjaustykite gabaliukais ir suberkite į maišytuvą, pabarstykite miltais.

Mes pertraukiame trupinį ir nestabdydami įrangos, supilkite skystą mišinį.

Kai tešla susirenka į vieną gumulą, išimkite jį.

Patarimas: jei neturite maišytuvo arba norite tešlą gaminti rankomis, darykite tai rankomis – sutarkuokite sviestą ir sumaišykite su miltais į trupinius, tada įpilkite skysčio ir surinkite masę į gumulą.

Padalinkite į 12 dalių, įdėkite į maišelį ir nusiųskite į šaldiklį 30 minučių.

Kiekvieną dalį susukite į apskritimą (apie 16 cm) ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 5 minutes.

Mes prilyginame vis dar šiltus pyragus (galite įdėti plokštelę ar formą ir nupjauti).

Iš atraižų darome trupinius.

Kremui pieną sumaišykite su vanile ir užvirkite.

Kiaušinius sumaišykite su krakmolu ir cukrumi.

Supilkite mišinį į pieną ir gerai išmaišykite iki vientisos masės ir virkite grietinėlę ant silpnos ugnies, kol sutirštės.

Nuimkite nuo viryklės, supilkite sviestą, minkykite iki vientisos masės ir atvėsinkite.

Plakite šaltą grietinėlę iki purumo ir dalimis supilkite grietinėlę, plakite iki šviesos.

Mes suformuojame pyragą, sutepdami pyragus kremu, padengiame šonus, pabarstome trupiniais.

Mes keletą valandų siunčiame į šaldytuvą ir patiekiame prie stalo.

Tarp kai kurių pyragaičių galite įdėti šiek tiek uogienės pagal savo skonį arba pabarstyti šokolado drožlėmis.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama