Home Receptai Visi mano kaimynai ir giminaičiai dabar gamina koldūnus tik pagal šį receptą

Visi mano kaimynai ir giminaičiai dabar gamina koldūnus tik pagal šį receptą

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Šią nuostabią kefyro koldūnų tešlą aš perskaičiau ašaros kalendoriuje prieš 10 metų. Iškart mane nustebino kompozicija, kefyras ir mielės – o tai koldūnams? Bet išbandžius koldūnus pagal šį receptą, apstulbau!

Kokie jie skanūs, švelnūs, tiesūs, erdvūs ir lengvi! Tiesiog netikiu! Visi kaimynai ir giminaičiai dabar gamina koldūnus tik pagal šį receptą, nuostabiai skanu! Netikėkite, bet veltui! Rekomenduoju be sąžinės trūkčiojimo!

Ingridientai:

  • miltai – 600 gramų;
  • kiaušiniai – 2 vnt;
  • vanduo – 0,5 puodelio;
  • kefyras – 0,5 puodelio;
  • cukrus – 2 šaukštai;
  • druska – 0,5 šaukštelio;
  • sausos mielės – 2 arbatiniai šaukšteliai.

Sodri tešla kefyro koldūnams. Žingsnis po žingsnio receptas

  1. Suplakite kiaušinius, įpilkite vandens ir kefyro.
  2. Miltus sumaišykite su cukrumi, mielėmis ir druska, supilkite į kefyro mišinį.
  3. Maišykite ir minkykite tešlą! Būtinai leiskite šiai tešlai pastovėti 10–15 minučių ir tik tada pradėkite virti įprastus koldūnus, kaip esate įpratę.
  4. Įdarui tinka kopūstai, bulvės, varškė, uogos.

Kukuliai iš šios tešlos yra labai purūs. Aš viriau juos ir garuose, ir tiesiog viriau, rezultatas yra puikus abiejose versijose. Gero apetito!

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama