Home Receptai Aš gaminu be mėsos, bet pasirodo dar skaniau. Greita ir lengva grybų sriuba

Aš gaminu be mėsos, bet pasirodo dar skaniau. Greita ir lengva grybų sriuba

by admin

Grybų sriubas ypač mėgsta visi grybų mėgėjai: šis pirmasis patiekalas pasirodo labai kvapnus ir sotus, net jei gaminate ne mėsoje, o daržovių sultinyje ar tiesiog naudojate tik grybus.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

pievagrybiai, 300 g;

bulvės, 4 vnt;

1 vnt svogūnų ir morkų;

saldieji pipirai, pusė;

lydyto sūrio arba pagal skonį, 200 g;

druska, pipirai, žolelės.

Gaminimo procesas

Supjaustykite bulves kubeliais, smulkiai supjaustykite svogūną.

Mes taip pat supjaustome saldžiąsias paprikas į mažus gabalėlius, tris morkas ant rupios tarka.

Pjaustome bet kokios formos ir dydžio grybus.

Augaliniame aliejuje apkepkite svogūnus, morkas ir papriką.

Į daržoves suberkite grybus, sumaišykite ir pakepkite 3 minutes.

Įpilkite bulves, užpilkite vandeniu, druska ir virkite, kol bulvės bus paruoštos.

Kai iki virimo pabaigos lieka kelios minutės, įmeskite grybus ir žoleles, lydyto sūrio gabalėlius, sumaišykite ir paskaninkite druska, pipirais ir virkite keletą minučių, kol sriuba užvirs.

Grietinėlės sūrį galite pakeisti bet kokiu kitu lydytu sūriu, pridėti mėgstamų prieskonių ir žolelių, aromatinių žolelių.

Skaniai patiekite tokią sriubą su grietine ir baltais skrebučiais.

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Reklama
error: