Home Receptai Mano pažįstamas šefas sakė, kad bulves visada viriau neteisingai. Aš jums pasakysiu, kokius 5 svarbius patarimus jis davė

Mano pažįstamas šefas sakė, kad bulves visada viriau neteisingai. Aš jums pasakysiu, kokius 5 svarbius patarimus jis davė

by admin
5628 views

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Vakar pas mane atvažiavo draugas – virėjas, kuris tiesiog atsidūrė tuo metu, kai viriau bulves. Kiek kritikos girdėjau! Bet jis man viską išsamiai paaiškino ir aš supratau, kad jis teisus. Dabar noriu pasidalinti su jumis savo klaidomis

  • bulvėms virti užpyliau šaltu vandeniu;
  • supjaustykite labai didelius gumbus į gabalus;
  • kai bulvės buvo paruoštos, nuleido vandenį;
  • senos bulvės buvo verdamos nuluptos, o ne jų odelės.

Bulvės užpilamos karštu vandeniu ir verdamos ant vidutinės ugnies vidutiniškai apie 20 minučių. Kai pripildome šalčio, jis sušyla ir šiuo metu iš bulvių pasisavina visas maistines medžiagas.

Supjaustykite gabalais tik tada, jei esame bulvių košė. Gaminkite uniformomis salotoms.

Supilkite tiek vandens, kiek reikia, kad bulvės būtų išvirusios ir vanduo išgaruotų. Maisto medžiagoms iš gumbų išgauti sunaudojama per daug vandens.

Bulvės turi odą naudingų medžiagų, todėl senas bulves verdame uniformomis.

Verdant bulves pasūdykite – kitaip bus sunku ir bulvių košė nepadarys erdvi ir puri.

Kad patiekalas būtų skanus, prieš pat virimo pabaigą į vandenį įpilkite šiek tiek svogūno, pieno ir sviesto.

Jei nerimaujate dėl savo figūros ir sveikatos, nulupkite bulves ir 1 valandą užpilkite šaltu vandeniu. Taip išsiskirs krakmolo perteklius.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama