Home Receptai Sultinga ir skani kiauliena namuose. Ir visa tai šio marinato dėka

Sultinga ir skani kiauliena namuose. Ir visa tai šio marinato dėka

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Česnakų-garstyčių padaže virta kiauliena pasirodo labai sultinga ir puikiai išlaiko formą. Šeima bus patenkinta šiuo patiekalu. Kartu su salotomis kiauliena bus puikūs pietūs ar vakarienė.

Sudėtis :

  • Kiaulienos sprandinė 1,2 kg.
  • Geriamasis vanduo 1 litras;
  • Jūros druska 2 šaukštai. l;
  • Granuliuotas cukrus 1 valgomasis šaukštas. l.;
  • Juodieji pipirai 8 vnt.
  • Kvapieji pipirai 8 vnt.
  • Gvazdikėlių pumpurai 5 vnt.;
  • Lauro lapas 6 vnt.
  • Česnako skiltelės 3 vnt.
  • Garstyčios 2 šaukštai. l.
  • Paruošimo būdas :
    1. Dubenyje užvirinkite vandenį, įberkite druskos ir cukraus, prieskonių ir pavirkite 5 minutes.
    2. Tada atidėkite, kad visiškai atvėstų, padėkite kiaulieną ir palikite 24 valandas mirkyti vėsioje vietoje.
    3. Išimkite mėsą ir nuvalykite popieriniu rankšluosčiu.
    4. Paruoštas garstyčias sumaišykite su smulkintu česnaku, druska, gerai išmaišykite ir paskleiskite šį marinatą ant mėsos.
    5. Palikite 2 valandoms marinuotis.
    6. Tada suvyniokite jį į sulankstytus du maisto folijos sluoksnius ir išsiųskite į orkaitę, įkaitintą iki 1900 C.
    7. Virkite 60-70 minučių, tada atidarykite foliją ir kepkite dar 15 minučių.

    Gero apetito!

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama