Home Receptai Švelnios maltos mėsos paslaptis! Lengvas momentinis receptas + burokėlių sultys

Švelnios maltos mėsos paslaptis! Lengvas momentinis receptas + burokėlių sultys

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Skanaus, sultingo švelnaus faršo, iš kurio gaminsime kotletus, receptas, prie jų galite patiekti bulvių bulvytes ir kokteilius iš burokėlių ir klementinų. Taip pat galite gaminti savo garnyrą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • maltos jautienos, 500 g;
  • svogūnas, 1 gabalas;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • šviežia kalendra, druska, kmynai, paprika, pipirai;
  • augalinis aliejus, 2 šaukštai.

Norėdami pagaminti kokteilį, kurio jums reikia :

  • virti burokėliai, 2 vnt;
  • klementinų, 2 vnt;
  • morkos, 1 vnt;
  • vanduo šaltas.

Gaminimo procesas

Sumaišykite faršą su smulkiai supjaustytais svogūnais ir žolelėmis, kiaušiniais. Pagal skonį druskos ir pipirų, įpilkite įvairių prieskonių ir paprikos, užpilkite augaliniu aliejumi ir gerai išminkykite masę.

Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus ir suformuokite kotletus, apkepkite juos iš abiejų pusių. Kepkite po dangčiu ant silpnos ugnies, kol pagels.

Trys stambiai tarkuotos šviežios morkos

Mes išardome klementinus į griežinėliais.

Virtus burokėlius supjaustykite gabaliukais ir nusiųskite į maišytuvo dubenį ir užpilkite trupučiu vandens.

Į tai įpilkite morkų ir klementino griežinėlių.

Sumalkite viską iki tyrės būsenos.

Čia turime tokią sveiką ir maistingą vakarienę – švelnius kotletus ir skanius kokteilius. Frituotas bulvytes galite pakeisti sveikesnėmis orkaitėje keptomis bulvių pleištais.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama