Home Receptai Kiekvienas kąsnis tirpsta burnoje! Nežinojau, kad su tokiu įdaru blynai bus tokie skanūs

Kiekvienas kąsnis tirpsta burnoje! Nežinojau, kad su tokiu įdaru blynai bus tokie skanūs

by admin
16446 views

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Klasikiniai blynų įdarai yra varškė, kepenėlės, vištienos širdelės, grybai ir svogūnai. Ir aš noriu pasiūlyti jums pasigaminti blynų su ryžiais ir saldžiu įdaru, keptų orkaitėje. Tai labai skanu, blynai minkšti, švelnūs, aromatingi. Patys blynai verdami ant choux tešlos.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

    • miltų, 240 g;
  • pieno, 480 g;
  • augalinis aliejus, 2 šaukštai;
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • verdančio vandens, 250 ml;
  • druska, žiupsnelis;
  • cukraus, 2 šaukštai

Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :

  • riebi grietinė, 200 g;
  • cukraus, 1 – 2 šaukštai.

Norėdami paruošti įdarą, paimkite :

  • ryžių, 1 stiklinė;
  • vandens, 2 stiklinės;
  • druskos, 1 arbatinis šaukštelis;
  • cukraus, 1 – 2 šaukštai;
  • sviesto, 40 g.

Gaminimo procesas

Kiaušinius pasūdykite, pradėkite plakti mikseriu arba išplakite ir suberkite cukrų. Plakite, kol ištirps cukrus.

Patarimas : maistą iš anksto išimame iš šaldytuvo, jie turi būti kambario temperatūros.

Supilkite pieną, išplakite.

Supilkite persijotus miltus ir sumaišykite iki vientisos masės.

Dabar užpilkite verdančiu vandeniu ir gerai išplakite.

Supilkite augalinį aliejų ir sumaišykite iki vientisos masės.

Palikite tešlą 20 minučių.

Užvirinkite vandenį, įberkite druskos, cukraus ir sviesto, suberkite nuplautus ryžius. Virkite, kol suminkštės.

Kepkite blynus.

Ant blynų užtepame įdaro ir susukame, kaip jums patinka.

Kepimo indą ištepkite sviestu ir išdėliokite blynus su įdaru.

Norėdami pilti, sumaišykite grietinę ir cukrų ir sutepkite blynus.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite apie 20 minučių.

Tai yra skanūs įdaryti blynai, kuriuos galite pasigaminti savo šeimos meniu.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama