Home Receptai Receptą pasakė uošvė: 5 minutės ir viskas! Svogūnų ir pomidorų užkandis jau užkariavo visų draugų širdis

Receptą pasakė uošvė: 5 minutės ir viskas! Svogūnų ir pomidorų užkandis jau užkariavo visų draugų širdis

by admin
3979 views

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Toks užkandis paruošiamas per kelias minutes, tačiau jis gaunasi labai skanus. Negana to, jis atrodo tiesiog nuostabiai ir visada dedu ant stalo savo svečiams, kurie tai jau seniai vertino. Paprasta, bet originalu.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų :

  • Jalta arba paprastas svogūnas, 2 vnt;
  • augalinis aliejus, 50 ml;
  • medaus, 1 valgomasis šaukštas;
  • pipirai, ketvirtadalis šaukštelio;
  • aitrioji paprika, pusė;
  • česnako, 3 gvazdikėlių;
  • šviežias arba sausas bazilikas;
  • pomidorai, 500 g.

Gaminimo procesas

Kaip sakiau, pasiimkite bet kokį svogūną, nors jis labai skanus su Jalta. Mes supjaustėme jį plonais pusžiedžiais.

Dabar ruošiame degalinę. Mes paimame augalinį aliejų ir sumaišome su medumi ir pipirais.

Įtrinkite šviežią aitriąją papriką smulkia tarka arba naudokite česnako presą ir įdėkite į padažą.

Šviežią nedidelę baziliko kekę smulkiai supjaustykite arba paimkite sausą baziliką ir sumaišykite su padažu.

Smulkiai supjaustykite česnaką ir įdėkite į padažą. Išmaišykite ir palikite užpilti.

Paimkite bet kokius pomidorus, aš turiu grietinėlės iš sodo, bet bet kas bus. Mes supjaustome juos griežinėliais arba tiesiog į 2 dalis.

Į indą įdėkite pomidorų sluoksnį.

Rankomis suminkykite svogūną, kad jis pradėtų sultis ir sumaišykite su padažu.

Padaže ant pomidorų paskleidžiame sluoksnį svogūnų, tada pomidorų, svogūnų ir kt.

Mes keičiame, kol baigsis visi produktai.

Uždengiame indą užkandžiu ir dedame į šaldytuvą atvėsti 5 – 20 minučių.

Puikiai dera su krosnyje matytais kebabais, paukščiais ir žuvimis, dera su silke.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama