Home Receptai Pagal šį receptą užsikabinau už bulvių. Subtilus ir sultingas suktinukas, tikras šedevras!

Pagal šį receptą užsikabinau už bulvių. Subtilus ir sultingas suktinukas, tikras šedevras!

by admin
5337 views

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Užpildytas bulvių ritinys pasirodo labai minkštas, švelnus ir sultingas, aromatingas. Galite gaminti kitokį įdarą, aš pats dažnai jį keičiu ir kiekvieną kartą gaunu naują ir skanų patiekalą. Suktinukas skanus – ir karštas, ir šaltas.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 800 g;
  • malta mėsa, 250 – 300 g;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • sūrio, 100 g;
  • miltų, 3 – 4 šaukštai;
  • svogūnas, 1 gabalas;
  • druska, pipirai, žolelės, česnakai;
  • lengvai sūdyti agurkai, 2 vnt.

Gaminimo procesas

Tris bulves ant smulkios trintuvo, sumaišykite su kiaušiniais, smulkintais krapais ir pasirinktu tarkuotu sūriu, pipirais.

Masę išmaišykite iki vientisos masės, suberkite persijotus miltus, dar kartą gerai išmaišykite ir pagal skonį pasūdykite.

Uždenkite kepimo skardą pergamentu, sutepkite augaliniu aliejumi.

Bulvių masę paskleidžiame ir mentele ar šaukštu paskirstome per visą formą.

Kepkite 20 – 25 minutes – kol aukso ruda ir minkšta.

Supjaustykite svogūną mažais kubeliais, agurkais (marinuoti arba lengvai sūdyti, supjaustyti plonais griežinėliais.

Kepkite svogūną augaliniame aliejuje iki skaidrumo, įpilkite faršo, druskos ir pipirų, sumaišykite ir kepkite, kol suminkštės.

Išimame popierių iš pyrago, uždedame jį ant folijos, ant pyrago paviršiaus paskirstome agurkų apskritimus, tada malta mėsa su svogūnais tolygiai.

Tvirtą ritinį suvyniojame folija, apvyniojame folija ir paliekame visiškai atvėsti.

Prieš patiekdami, mes supjaustome apskritimus ir gražiai išdėstome ant patiekalo – visi jūsų svečiai tikrai įvertins tokį skanėstą.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama