Home Receptai Blynus kepu naudodama šį receptą daugiau nei 30 metų! Jie visada būna ploni ir skanūs

Blynus kepu naudodama šį receptą daugiau nei 30 metų! Jie visada būna ploni ir skanūs

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Ploni ir subtilūs blynai gaunami ne visada, todėl daugelis nusideda dėl pieno, miltų kokybės ir kitų priežasčių. Noriu pasidalinti su jumis savo skanių, ploniausių blynų receptu, kuriuos galima valgyti tiesiog su grietine arba su įvairiais įdarais.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • pieno, 1 stiklinė;
  • miltų, 1 stiklinė;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • druskos, 1 arbatinis šaukštelis;
  • augalinis aliejus, 50 ml;
  • verdančio vandens, 1 stiklinė;
  • cukraus, 1 valgomasis šaukštas.

Gaminimo procesas

Sumaišykite kiaušinius su cukrumi ir plakite plakikliu, kol cukrus ištirps ir taps vienalytis.

Mes įvedame verdantį vandenį, tačiau tai darome plona srovele, kad kiaušinių masė nesusivyniotų ir nereikėtų pradėti iš naujo. Nuolat maišykite plaktuvu ar šakute.

Supilkite porcijas ir pašildytą pieną, minkykite masę iki vientisos masės.

Dalimis supilkite persijotus miltus – būtina, kad tešla būtų prisotinta deguonies, todėl blynai bus subtilūs.

Supilkite augalinį aliejų, druskos tešlą ir minkykite.

Įkaitinkite keptuvę ir patepkite sviesto gabalėliu. Kepkite iš abiejų pusių.

Kad patys blynai būtų skanūs ir aromatingi net neužpildant, patepkite juos sviestu ir suberkite į rietuvę.

Visiškai atvėsinkite, jei norite suvynioti įdarą.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama
error: