Home Receptai Jums net nereikia stovėti prie viryklės, nerealūs sultingi kotletai. Viskas apie tai, ką dedu į faršą

Jums net nereikia stovėti prie viryklės, nerealūs sultingi kotletai. Viskas apie tai, ką dedu į faršą

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Baklažanų mėsos paplotėliai yra sultingas, švelnus patiekalas, paruoštas su padažu.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • bet kokio skonio malta mėsa, 600 g;
  • baklažanai, 250 g;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • svogūnai, 150 g;
  • česnako, 3 – 4 skiltelės;
  • druska pipirai.

Norėdami paruošti jums reikalingą padažą :

  • pomidorai, 700 g;
  • česnako, 3 – 4 skiltelės;
  • grietinės, apie 250 ml;
  • druska pipirai.

Gaminimo procesas

Faršą sumaišykite su druska, pasirinktais prieskoniais, pipirais.

Baklažanus supjaustykite mažais kubeliais.

Supjaustykite svogūną kubeliais ir apkepkite truputyje augalinio aliejaus, tada suberkite baklažanus ir kepkite, kol suminkštės. Atvėsinkite.

Faršą sumaišykite su daržovėmis, suberkite česnaką, užminkykite masę.

Kepimo skardą patepkite augaliniu aliejumi.

Suformuokite kotletus, apvoliokite miltuose ir paskleiskite ant kepimo skardos.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite kotletus 25 minutes.

Padažui trys pomidorai ant rupios trintuvės, nulupkite žievelę. Sumaišykite su grietine, druska ir pipirais, česnaku.

Užpildykite kotletus padažu ir kepkite orkaitėje dar 20 minučių.

Patiekite prie stalo, pabarstykite smulkintomis žolelėmis.

Patarimas : pomidorus galite susmulkinti ir maišytuvu.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama