Home Receptai KAIP PUIKU: ir mėsa, ir garnyras iš karto! Skani vakarienė visai šeimai

KAIP PUIKU: ir mėsa, ir garnyras iš karto! Skani vakarienė visai šeimai

by admin
6912 views

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Keptos bulvės su kiaulienos mėsa ir grybais paruošiamos paprastai ir greitai, ir jūs gausite daug malonumo iš tokio patiekalo. Svarbiausia paimti mėgstamus mėsai skirtus prieskonius ir gerai jį pamarinuoti.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 500 g;
  • kiaulienos kotletai, 500 g;
  • grybai, 100 g;
  • saldieji pipirai, pusė;
  • druska, pipirai, prieskoniai;
  • majonezo, 1 valgomasis šaukštas.

Gaminimo procesas

Supjaustykite bulves griežinėliais.

Kiaulieną supjaustykite gabaliukais ir išplakite. Pabarstykite druska ir bet kokiais jūsų pasirinktais prieskoniais. Mes paliekame 30 minučių.

Džiovinkite bulves ant popierinių rankšluosčių.

Šiuo metu paimkite šiek tiek augalinio aliejaus ir sumaišykite su druska, bulvių prieskoniais, aromatinėmis žolelėmis ir sausu česnaku.

Supilkite bulves su šiuo padažu ir gerai išmaišykite, kad padažas visiškai padengtų kiekvieną bulvių pleištą.

Įdėkite bulves į kepimo indą.

Mes supjaustome grybus ir paprikas į gabalus, supjaustome žalumynus pagal savo skonį.

Grybus sumaišykite su pipirais ir žolelėmis, druska ir pagardinkite majonezu.

Ant kiekvieno karbonado tepame įdarą, vyniojame ritinį ir tepame ant bulvių.

Uždenkite indą folija ir kepkite indą 1 valandą 180 laipsnių temperatūroje.

Patiekdami pabarstykite žolelėmis, patiekite su įvairiais padažais.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama