Home Receptai Teisinga tešla yra pagrindinis dalykas: aš jums papasakosiu, kaip paruošti greitus ir purius pyragėlius be mielių

Teisinga tešla yra pagrindinis dalykas: aš jums papasakosiu, kaip paruošti greitus ir purius pyragėlius be mielių

by admin
14970 views

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Tešla yra labai minkšta ir lanksti, puikiai tinka įvairiems įdarams. Aišku, tokius pyragus kepsime keptuvėje, bet jie taip pat nuostabiai gaunasi su uogiene, įdaras neišplis.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kefyras, 250 ml;
  • grietinė, 50 ml;
  • miltų, 400 g;
  • trynys, 1 vnt;
  • druskos ir cukraus po 1 arbatinį šaukštelį;
  • soda, pusė šaukštelio;
  • augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.

Gaminimo procesas

Mes imame produktus kambario temperatūroje. Kefyrą sumaišykite su grietine, druska ir cukrumi, augaliniu aliejumi ir tryniu.

Patarimas: pabandykite paimti riebų kefyrą ir grietinę, būtent jie suteikia pyragams puošnumo ir oro, švelnumo.

Miltus persijokite ir dalį sumaišykite su soda ir supilkite į tešlą, sumaišykite.

Dabar dalimis suberkite likusius miltus ir užminkykite tešlą. Jūs galite turėti šiek tiek daugiau miltų, kad tešla nebūtų lipni.

Uždenkite tešlą ir palikite 30 minučių.

Pagaminkite įdarą pagal savo skonį, galite bulvių košę ar troškintus kopūstus, kiaušinius su žaliais svogūnais ir kt.

Mes sutepame rankas augaliniu aliejumi ir formuojame pyragus. Iš šio tešlos tūrio gausite 10 vnt.

Kepkite pyragus iš abiejų pusių įkaitintame augaliniame aliejuje.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama