Home Receptai Bulvinius blynus pagal šį receptą gaminu 25 metus. Paslaptis bulvių smulkinimo metode!

Bulvinius blynus pagal šį receptą gaminu 25 metus. Paslaptis bulvių smulkinimo metode!

by admin

Daugelis žmonių mėgsta bulvinius blynus, tačiau juos ruošti mėgsta tik nedaugelis, nes bulves per ilgai reikia tarkuoti ant smulkios trintuvės, o tada vis tiek stovėti ir kepti. Siūlau greitesnį variantą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– bulvės, 500 g;

– kiaušinis, 1 vnt;

– svogūnas, 1 vnt;

– miltai, 2 šaukštai;

– augalinis aliejus, 50 ml;

– druska, pipirai ir prieskoniai, žolelės.

Gaminimo procesas

Valome daržoves.

Bulves supjaustykite gabaliukais ir sumalkite trintuvu arba mėsmaliu. Leiskite stovėti 15 minučių ir nukoškite skysčio perteklių.

Supjaustykite svogūną maišytuvu, sumaišykite su bulvėmis, įpilkite miltų ir suminkykite iki vientisos masės.

Įmuškite kiaušinį ir įpilkite smulkiai supjaustytų žolelių pagal savo skonį, druskos ir pipirų, pridėkite prieskonių.

Patarimas : Aš įdedu aromatinių žolelių ir paruošto bulvių prieskonių mišinio ir būtinai įdėjau česnako.

Kepkite blynus iš abiejų pusių augaliniame aliejuje iki aukso rudos spalvos.

Patiekite su grietine, šviežių daržovių salotomis.

Aš dažnai gaminu tokius bulvinius blynus su sūdyta varške ir krapais: ant jo dedu šaukštą tešlos, dedu pilną šaukštelį varškės su druska, pipirais ir krapais, šaukštą tešlos ant viršaus ir kepu tokius „pyragus“. . Taip pat galima su grybais ir svogūnais, malta mėsa ir kt.

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Reklama
error: