Home Receptai Nebegaminu kopūstų kotletų: sumaišau kopūstus su bulvėmis ir keptuvėje, gaunasi lengviau ir greičiau

Nebegaminu kopūstų kotletų: sumaišau kopūstus su bulvėmis ir keptuvėje, gaunasi lengviau ir greičiau

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Tokie kopūstų ir bulvių kotletai yra sultingi, minkšti ir labai skanūs. Gaminimo procesas ilgai neužtruks.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– kopūstai, 350–400 g;

– bulvės, 1 – 2 vnt;

– kiaušiniai, 2 vnt;

– grietinė, 2 – 3 šaukštai;

– miltai, 2 – 3 šaukštai;

– druska, pipirai, prieskoniai pagal skonį;

– žalumynai, sezamo sėklos.

Gaminimo procesas

Trys bulvės ant rupios trintuvės ir išspauskite skysčio perteklių.

Smulkiai supjaustykite kopūstus.

Patarimas : tokiai troškintuvui geriausia imti jaunus kopūstus, jie yra minkštesni. Jei jų nėra, supjaustome įprastus kopūstus ir keletą minučių užpilame verdančiu vandeniu, tada išspaudžiame.

Bulvių masę sumaišykite su kopūstais, įberkite smulkiai supjaustytų žolelių, druskos ir pipirų, pagal skonį prieskonių, kiaušinių, kefyro ar grietinės, sumaišykite.

Supilkite miltus ir gerai išminkykite masę.

Mes pašildome nedidelį kiekį augalinio aliejaus ir dedame masę į keptuvę, išlyginame, uždengiame dangčiu.

Kepkite ant vienos pusės 15 – 20 minučių ant silpnos ugnies, tada apverskite lėkštę ir kepkite kitą pusę.

Labai skanu tokį troškinį patiekti su grietine arba pagaminti grietinės padažą su krapais ir česnakais.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama