Home Receptai Patikrinau ir įvertinau virėjo kotletų receptą (be kiaušinių, bulvių ir duonos)

Patikrinau ir įvertinau virėjo kotletų receptą (be kiaušinių, bulvių ir duonos)

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Kotletai yra minkšti ir sultingi, kvapnūs ir sveiki, nors į faršą nededama nei bulvių, nei kiaušinių.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– ledinis vanduo, 75 ml;

– pipirai ir druska pagal skonį;

– bandelė, 1 vnt;

– česnakai, 1 – 2 skiltelės;

– svogūnas, 1 vnt;

– malta mėsa, 500 g.

Gaminimo procesas

Kalbant apie maltą mėsą, galite paimti bet kurią ir sumaišyti įvairias rūšis. Aš kartais imu vištieną ir kiaulieną arba kiaulieną ir jautieną. Viskas pagal jūsų skonį.

Patarimas: vanduo turėtų būti gerai atvėsintas, aš paprastai užšaldau ir dūriu į mažus gabalėlius.

Supjaustykite svogūną ir česnaką trintuvu arba smulkiai supjaustykite.

Suskaidykite bandelę į gabalus ir užpilkite pienu.

Maišytuvu sumaišykite faršą, svogūną ir česnaką, bandelę ir vėl viską gerai pertraukite iki vientisos masės.

Druska ir pipirai pagal skonį.

Įpilkite vandens ar ledo gabalėlių, sumaišykite ir greitai viską išplakite, kad ledo gabaliukai neištirptų.

Suformuokite kotletus, apvoliokite miltuose ir kepkite ant stiprios ugnies iš abiejų pusių, kol apskrus.

Dedame visus kotletus į keptuvę, uždengiame dangčiu, troškiname ant silpnos ugnies 10 minučių ir patiekiame su įvairiais garnyrais.

Pagal skonį į faršą dedu ir smulkiai supjaustytų žolelių bei prieskonių. Jums duotas originalus virėjo receptas, taip pat galite pridėti savo ingredientų.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama