Home Receptai Greitas ir skanus pikantiškas baklažanas! Užkandis visoms progoms

Greitas ir skanus pikantiškas baklažanas! Užkandis visoms progoms

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Labai greitas baklažanų užkandis, kuris yra paprastas ir greitai paruošiamas, jis tikrai papildys jūsų skonį ir skanumą jūsų meniu.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– maži baklažanai 4 vnt arba vidutiniai, 2 vnt;

– česnakas, 3 skiltelės;

– saldžiarūgštis čili padažas, 4 šaukštai;

– augalinis aliejus, 2 šaukštai;

– citrinų sultys, 2 šaukštai;

– kalendra, pora šakelių;

– druska.

Gaminimo procesas

Baklažanus išilgai supjaustykite plonomis juostelėmis, pasūdykite ir palikite 10 minučių.

Mes nuplauname švariu vandeniu iš kartumo, nusausiname popieriniais rankšluosčiais.

Kepkite baklažanus 1 šaukšte augalinio aliejaus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Patarimas : baklažanų juostas iš abiejų pusių galite tiesiog sutepti augaliniu aliejumi silikoniniu šepetėliu ir kepti, kol pagels.

Sumaišykite 1 šaukštą augalinio aliejaus su citrinos sultimis, padažu. Užvirinkite šią masę, įmeskite smulkintą česnaką.

Įdėkite baklažaną į šį puodą su padažu, sumaišykite ir troškinkite 3 minutes.

Uždėkite indą, užpilkite likusiu padažu, pabarstykite smulkintomis žolelėmis ir patiekite.

Jei nemėgstate cilindro, tuomet pabarstykite petražolėmis – ji puikiai tinka su baklažanais. Šis patiekalas skanus ir karštas, ir šiltas, ir šaltas.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama