Home Receptai Prašo gaminti pardavimui! Skaniau nei bet kokia dešra iš parduotuvės

Prašo gaminti pardavimui! Skaniau nei bet kokia dešra iš parduotuvės

by admin

Noriu pasidalinti dviem skaniais mėsos receptais: virta vištienos dešra ir vištienos kumpiu.

Receptai yra labai paprasti ir gana greiti, prieskonius galite naudoti pagal savo skonį.

Norėdami paruošti virtą vištienos kumpį, jums reikia:

– vištienos krūtinėlės ir šlaunų filė, po 600 g;

– druska, 1,5 šaukštelio;

– juodieji pipirai pagal skonį;

– džiovinto česnako ir kalendros po 1 arbatinį šaukštelį;

– šaltas vanduo, 120 ml.

Gaminimo procesas

Supjaustykite mėsą smulkiais gabalėliais ir išplakite ją peiliu. Druska ir maišoma.

Supilkite ledinį vandenį ir kruopščiai išminkykite faršą, tuo ilgiau, tuo geriau.

Dabar pagardinkite faršą prieskoniais ir dar kartą išminkykite.

Padalinkite į 2 dalis ir naudokite kepimo rankovę, kurią supjaustome ir ant vieno krašto dedame faršą dešros pavidalu. Dešrą su rankove labai suvyniojame, galus surišame siūlu ir surišame dešrą siūlu.

Patarimas: jei bijote, kad maišelis susprogs, tada papildomai suvyniokite dešrą su plėvele ir užfiksuokite kraštus.

Supilkite vandenį į puodą ir padėkite abi dešras – įjunkite minimalų ugnį ir virkite 80 laipsnių temperatūroje. Vanduo neturėtų virti.

Kai prasideda garai ir prasideda burbuliukai, virkite 1 valandą.

Išimame dešrą ir šaldome. Tai įmanoma po tekančiu vandeniu ir įdėti į šaldytuvą dienai.

Norėdami paruošti kapotą keptą dešrą, turite:

– vištienos šlaunų ir krūtinėlių filė, po 570 g;

– šaltas vištienos sultinys, 150 ml;

– druska, 1,5 šaukštelio;

– paprika, 1 arbatinis šaukštelis;

– sauso česnako ir kalendros po 0,5 šaukštelio;

– pipirai, ketvirtadalis šaukštelio;

– raudonėlis ir čiobreliai po žiupsnelį.

Gaminimo procesas

Mes perduodame mėsą per mėsmales su dideliu tinkleliu.

Patarimas: gaminant dešras, mėsa turi būti gerai atšaldyta.

Pagardinkite faršą prieskoniais ir druska, pipirais ir kitais prieskoniais, garstyčiomis.

Supilkite šaltą sultinį arba vandenį, minkykite iki lipnios ir vienalytės masės.

Mes vėl naudojame kepimo rankovę ir suvyniojame ritinį, pritvirtiname kraštus, surišame siūlu.

Dešrą dienai išsiunčiame į šaldytuvą.

Nusiunčiame į šaltą orkaitę, įjungiame 80 laipsnių temperatūroje ir kepame apie 3 valandas.

Atvėsinkite po vandeniu ir padėkite parai į šaldytuvą.

Kaip matote, paprastos ir nebrangios dešrelės yra natūralios ir visiškai mėsingos, o tai yra svarbu šiandien.

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Reklama
error: