Home Receptai Ši vištiena yra skanesnė už visus šašlykus! Ne vištiena, o auksas

Ši vištiena yra skanesnė už visus šašlykus! Ne vištiena, o auksas

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Vištienos kojos kefyre, keptos orkaitėje, pasirodo minkštos ir labai skanios. Malonus patiekalo aromatas užpildys visą virtuvę jaukia atmosfera, pabandykite virti vištieną pagal mano receptą. Tu to nepasigailėsi!

Ingridientai:

  • vištienos kojos – 6 vnt;
  • pagardai vištienai – 0,5 šaukštelio;
  • paprika (rūkyta) – 0,5 arbatinio šaukštelio;
  • alyvuogių aliejus – 3 šaukštai;
  • provanso žolelės – 1 arbatinis šaukštelis;
  • česnakas – 4 skiltelės;
  • kefyras – 200 ml;
  • druska, pipirai pagal skonį.

Pradedame nuo marinato

Atskirame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, vištienos prieskonius, Provanso žoleles ir česnaką. Perduokite jį per spaudą.

Pagardinkite druska, įberkite aitriųjų pipirų. Tegul marinatas nusėda 5 minutes. Dabar eilė vištienos kojoms. Jie turi būti plaunami ir maudomi marinate.

Uždenkite mėsą plastikine plėvele ir leiskite jai užvirti 2 valandas. Kuo ilgiau marinuosite vištieną, tuo ji bus skanesnė.

Paruoškite kepimo indą, sutepkite aliejumi ir padėkite kojas. Ant viršaus užpilkite mėsą su kefyru.

Įdėkite kepimo indą į orkaitę. Uždenkite jį folija. Įkaitinkite iki 180 laipsnių.

Kepkite indą 200 laipsnių temperatūroje 35 minutes.

Vištienos kojoms tinka lengvos šviežių daržovių salotos.

Skanaus!

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama