Home Receptai Būčiau žinojusi anksčiau, būčiau tai dariusi visada pusryčiams ar pietums! Greita, lengva ir nebrangu

Būčiau žinojusi anksčiau, būčiau tai dariusi visada pusryčiams ar pietums! Greita, lengva ir nebrangu

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Paruošti pusryčius užtrunku 15–20 minučių, nes ryte visada nėra laiko gaminti kietesnių patiekalų. Neseniai žiūrėjau programą, kurioje buvo paruošti keli paprasti patiekalai. Išbandžiau – man patiko. Ir svarbiausia, kad tai greita ir patenkinta.

 Receptui jums reikės šių produktų:

  • pitos lapas;
  • 2 kiaušiniai;
  • 50 gramų sūrio;
  • 50 gramų virtos kiaulienos;
  • vienas pomidoras;
  • druska pipirai.

Pusryčių gaminimas

Sutarkuokite sūrį, supjaustykite pomidorą plonais žiedais. Giliame dubenyje sumaišykite du kiaušinius su druska ir pipirais. Įpilkite tarkuoto sūrio. Mes sumaišome.

Mes šildome keptuvę, užpilkite augaliniu aliejumi, ten nusiųskite kiaušinių mišinį.

Dabar paimkite pitos duonos lapą ir uždenkite kiaušinius. Lakštas turi būti supjaustytas pagal keptuvės formą.

Kepkite indą ant silpnos ugnies. Kepant iškils pitos duonos lakštas, jis visą laiką turi būti klijuojamas prie kiaušinio.

Kai kiaušinis iškeps, mes paimame mentelę ir švelniai apverskite ją į kitą pusę. Lavašas į keptuvę.

Ant viršaus paskleiskite sūrį.

Šoninę ir pomidorus dėkite tik į omleto centrą.

Dabar paimkite vieną pitos duonos kraštą ir pabandykite suvynioti blyną vamzdeliu. Kepkite jį iš abiejų pusių.

Iš viršaus galite papuošti ritinį kečupu ar majonezu. Jei yra salotų lapų, ritinį galima ant jo išdėlioti.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama
error: