Home Receptai Būtinai marinuokite agurkus pagal šį receptą. Marinuoti agurkai vokiškai

Būtinai marinuokite agurkus pagal šį receptą. Marinuoti agurkai vokiškai

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Šiuos agurkus išbandžiau pernai su drauge, man labai patiko skonis. Dabar nusprendžiau juos ir virti.

Norėdami virti marinuotus agurkus, turite:

Pamirkykite agurkus 2 valandas lediniame vandenyje, tada nuplaukite ir vėl pamirkykite 1 valandą lediniame vandenyje. Agurkams nupjaukite visus antgalius ir uodegas, kad jie būtų švarūs ir tvarkingi.

Supjaustykite morkas plonais griežinėliais, o svogūnus – pusžiedžiais. Krapus reikia užplikyti verdančiu vandeniu.

Sterilaus indelio apačioje dedame krapų skėtį, tada česnaką. Gvazdikėlius perpjaukite pusiau.

Įpilkite lauro lapų ir sumaišykite agurkus su morkomis.

Į stiklainius supilkite druską ir cukrų, tada iki pat kaklo užpilkite agurkus šaltu, nevirintu vandeniu.

Uždenkite virtais dangteliais.

Paimkite didelį puodą, padėkite servetėlę ant dugno ir įpilkite šiek tiek vandens. Leiskite vandeniui užvirti, dabar atsargiai įdėkite stiklainius.

Vanduo turi būti iki indelio pečių. Nuo to momento, kai vanduo užvirs, sterilizuokite dar 3 minutes.

Specialiomis žnyplėmis (pribluda) išimkite skardines.

Belieka įpilti acto ir susukti stiklainius.

Norėdami paruošti ruošinį, jums reikės 1 litro vartojimo. bankas:

  • agurkai – apie 200 gramų;
  • svogūnai – 100 gramų;
  • morkos – 3-4 ilgos skiltelės;
  • česnakas – 1,5 skiltelės;
  • krapai (skėčiai) – 2 vnt;
  • druska – 1 arbatinis šaukštelis su skaidriu;
  • cukrus – 2 arbatiniai šaukšteliai su skaidriu;
  • actas 9% – 3 šaukštai. šaukštai.
  • lauro lapas – 1 vnt.

Agurkai pagal šį receptą nesprogs ir turės gražią skaidrią marinato spalvą.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama