Home Receptai Vos 5 minutės ir skani pica keptuvėje, paruošta be orkaitės!

Vos 5 minutės ir skani pica keptuvėje, paruošta be orkaitės!

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Šią picą galima paruošti net pusryčiams, nes ji iškepa labai greitai. Patiekalo pagrindas bus pita duona, todėl tešlos minkyti nereikia.

Taigi, pasiruoškime.

Ingridientai:

  • lavašas – 1 vnt;
  • kiaušiniai – 1 gabalas;
  • lašiniai – 2 vnt;
  • saliamis – 40 gramų;
  • pomidoras – 1 gabalas;
  • pipirai – 0,5 vnt;
  • kietasis sūris – 80 gramų.

Greitos picos virimas

Pirma, paimkite duoną „pita“, geriau paimkite tirštą „pitos“ duoną pagal šį receptą, bet jei turite įprastą, klasikinį „pitos“ duonos variantą, tada įdėkite du iš karto. Bet tada aptepkite juos padažu ar sūriu.

Kad tiršta pitos duona būtų minkšta picoje, jums reikia kiaušinio. Pasūdykite, truputį nuverkite ir išsimaudykite pitos duonos, leiskite jai šiek tiek mirkti iš abiejų pusių.

Paimkite gilią keptuvę, į ją įpilkite kelis lašus augalinio aliejaus, šilumą paverskite maža.

Mes išdėstome produktus

Pirmiausia įdėkite pita duoną į keptuvę, tada padažą, paskirstykite ją ant pita duonos ir įdėkite dešros ir šoninės gabalėlių įdarą.

Ant viršaus užberkite pjaustytų pomidorų ir truputį pipirų. Pabaigoje viską apibarstykite tarkuotu sūriu ant rupios trintuvės. Uždenkite ir kepkite ant vidutinės ugnies 5 minutes.

Jei pageidaujate, gatavą picą galima apibarstyti smulkiais žolelėmis. Pica atrodo skani, pusryčiams – ko jums reikia!

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama