Home Receptai Į miltus supilkite stiklinę sūrio, ir akimirksniu patiekalas jau ant stalo

Į miltus supilkite stiklinę sūrio, ir akimirksniu patiekalas jau ant stalo

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Daugelis žmonių žino tokius tešlos su sūriu receptus. Taigi siūlome išbandyti vieną tokį skanų receptą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– miltai, 1 stiklinė;

– tarkuoto sūrio, 1 stiklinė;

– kefyras arba pienas;

– dešra ar kumpis pagal skonį, dešros.

Gaminimo procesas

Persijokite miltus ir sumaišykite su tarkuotu sūriu ant vidutinio tarka.

Pagal skonį įberkite druskos ir supilkite tiek pieno ar kefyro, kiek reikia tirštai, lankstai tešlai – į ją suvyniosime įdarą.

Trys dešrelės arba dešrelės ant vidutinio tarko. Jei vartojate kumpį, smulkiai supjaustykite.

Patarimas: kaip įdarą galite vartoti įvairius produktus, pavyzdžiui, virtus kiaušinius su žaliais svogūnais ir žolelėmis, saldų ar sūdytą varškę, grybus su svogūnais, faršą, žuvies konservus ir kt.

Iš tešlos gaminame pyragus, išdėliojame įdarą, užspaudžiame kraštus.

Mes pašildome augalinį aliejų, kepame pyragus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos ir patiekiame.

Patarimas: jei gaminate tokius pyragus su saldžiu įdaru, kietąjį sūrį imkite ne sūdytą, bet mėsos, žuvies ar grybų įdarui, be abejo, labiau tinka druskingos veislės.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama
error: