Home Receptai Traškių marinuotų agurkų su čili kečupu receptas. Ir jokios sterilizacijos

Traškių marinuotų agurkų su čili kečupu receptas. Ir jokios sterilizacijos

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Agurkai yra skanūs, traškūs, pikantiški ir saldūs.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– agurkai, 3,5 kg;

– čili kečupas, 8 šaukštai;

– vanduo, 1,5l;

– cukrus, 100 g;

– druska, 2 šaukštai;

– actas 9%, 100 ml;

– pipirų grūdeliai, 5 vnt. už 1 litrą skardinės;

– česnakai, 4 skiltelės 1 litro indelyje;

– 2 lauro lapai;

– žalumynai, krienų lapai.

Gaminimo procesas:

Mes naudojame tik sterilizuotus stiklainius.

Agurkus nuplauname, užpilame švariu, šaltu vandeniu ir paliekame 5 valandoms.

Į kiekvieno stiklainio dugną įdėkite žolelių ir prieskonių, tada agurkus.

Sumaišykite kečupą su vandeniu, druska ir cukrumi, užvirkite ir virkite apie 10 minučių.

Karštą marinatą supilkite į stiklainius, priveržkite dangčius ir apverskite.

Užvyniokite šiltai ir palikite visiškai atvėsti.

Agurkus laikome rūsyje arba kambario temperatūroje.

Patarimas : tokie aštrūs agurkai tinka įvairioms salotoms, įskaitant Olivier, salotoms su burokėliais, grybams, žuvies patiekalams. Jų galite dėti ir į karštus padažus – pavyzdžiui, sumaišykite majonezą su smulkintu česnaku, krapais ir smulkiai tarkuotu agurku. Jis tinka prie mėsos patiekalų ir šašlykų.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama