Home Receptai Sultingi beliašai su mėsa. Paprastas receptas, įrodytas laiku

Sultingi beliašai su mėsa. Paprastas receptas, įrodytas laiku

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Man patinka šis receptas dėl paprasto paruošimo ir labiausiai paplitusių produktų, reikalingų patiekalui, rinkinio. Galima naudoti bet kokią maltą mėsą, net tik kiaulieną, net asorti – čia jau pagal jūsų skonį.

Norėdami paruošti tešlą, jums reikia šių ingredientų:

  • pieno ir vandens, po 250 ml;
  • miltų, 750 g;
  • sausos mielės 8 g;
  • cukraus 1 valgomasis šaukštas;
  • druskos, 1,5 šaukštelio

Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą :

  • maltos kiaulienos, 400 g;
  • svogūnai, 300 g;
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
  • česnako pagal skonį;
  • augalinis aliejus, 30 ml.

Gaminimo procesas

Vanduo ir pienas turi būti šilti, sumaišykite.

Supilkite cukrų ir druską, sumaišykite.

Suberkite persijotus miltus, sumaišytus su sausomis mielėmis. Užminkykite tešlą.

Supilkite augalinį aliejų ir minkykite toliau.

Uždenkite rankšluosčiu ir padėkite šiltai 1 valandai.

Susmulkinkite svogūną trintuvu, sumaišykite su malta mėsa, druska, pipirais ir prieskoniais, taip pat galite pridėti skonio smulkintų žalumynų.

Ant stalo užpilkite augalinį aliejų, paskleiskite tešlą ir išminkykite.

Padalinkite tešlą į porcijas, susukite kamuoliukus.

Kiekvieną rutulį suvyniokite į pyragą, išdėliokite įdarą ir suspauskite kraštus, suformuodami baltinimą.

Kepkite iš abiejų pusių įkaitintame augaliniame aliejuje ant silpnos ugnies, kad jie būtų gerai iškepę.

Mes paskirstome jį ant popierinių rankšluosčių, tada padėkite ant indo.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama