Home Receptai Čeburekų su puslelemis receptas su mineraliniu vandeniu

Čeburekų su puslelemis receptas su mineraliniu vandeniu

by admin
2352 views

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Mineralinio vandens tešla pasirodo esanti minkšta ir lanksti, su ja lengva dirbti.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– miltai, 4 stiklinės;

– mineralinis vanduo, 300 ml;

– cukrus, 2 šaukštai;

– žiupsnelis druskos;

– augalinis aliejus, 2 šaukštai ;;

– degtinė, jei pageidaujama, 2 šaukšteliai

Norėdami paruošti įdarą, paimkite :

– bet kokia mėsa, 500 g;

– svogūnas, 1 vnt;

– lašiniai, 7 g;

– grietinė arba kefyras, 120 g;

– žolelės pagal skonį, prieskoniai.

Gaminimo procesas

Atvėsinkite gazuotą mineralinį vandenį.

Miltus persijokite ir sumaišykite su cukrumi ir druska.

Į miltus supilkite vandenį ir augalinį aliejų, minkykite tešlą – masė turi būti minkšta, nelipni, elastinga. Mes suvyniojame jį į plėvelę ar maišą ir siunčiame į šaldytuvą 1 valandai.

Iš mėsos gaminame faršą ir sumaišome su smulkintais svogūnais, druska, prieskoniais ir žolelėmis.

Įpilkite kefyro arba grietinės – kad malta mėsa būtų sultinga.

Tešlą padalykite į porcijas, kiekvieną susukite į pyragą, išdėliokite įdarą, suspauskite kraštus.

Kepkite kepinius keptuvėje įkaitintame augaliniame aliejuje.

Patarimas : kefyrą ar grietinę galite pakeisti sviestu – ant įdaro uždėkite sviesto gabalėlių ir suspauskite kraštus. Jei po ranka neturite fermentuotų pieno produktų ir aliejaus, galite tiesiog įpilti vandens.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama