Home Receptai Persikų pyragas be kepimo! Aš jį visada ruošiu dukros gimtadieniui

Persikų pyragas be kepimo! Aš jį visada ruošiu dukros gimtadieniui

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Gražus, aromatingas, subtilus desertas paruošiamas greitai ir lengvai. Pyragui jums reikia grietinėlės, rinkitės riebius, kad desertas pasirodytų būtent toks, kokio jums reikia. O persikus galima pakeisti konservuotais ananasais ar kitais vaisiais.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • sausainių sausainiai, 120 g;
  • sviesto, 80 g;
  • sunkioji grietinėlė, 200 ml;
  • Graikiško jogurto arba riebios grietinės, 250 g;
  • cukraus pudra 25 g;
  • sutirštinto pieno, 60 g;
  • lakštinė želatina, 12 g;
  • persikų arba nektarinų, 600 g;
  • sunkus kremas dekoravimui, 150 ml + cukraus milteliai, 25 g.

Gaminimo procesas

Sausainius sutrinkite į trupinius jums patogiu būdu ir sumaišykite su lydytu sviestu.

Mes paskleidžiame masę forma, padengta pergamentu, ir uždarome stiklu. Siunčiame formą į šaldytuvą.

Nulupkite persikus ir supjaustykite gabalėliais, daugumą jų nutraukite panardinamu maišytuvu bulvių koše.

Želatiną užpilkite vandeniu ir palikite, kol išbrinks.

Grietinėlę išplakite iki purumo, tada suberkite miltelius ir įpilkite grietinės ar jogurto, masę išplakite iki vientisos masės.

Ištirpinkite želatiną ir sumaišykite su plakta mase.

Į griežinėliais suberkite persikus, sumaišykite ir suberkite masę į formą ant šaldyto sausainių pagrindo.

Mes padengiame desertą folija ir siunčiame į šaldytuvą užšaldyti.

Grietinėlę ir miltelius išplakite iki tirštumo ir įdėkite į konditerinį maišelį su antgaliu.

Ant pyrago išspauskite rožes, išdėliokite persikų skilteles ir patiekite.

Galite vartoti bet kokią želatiną, kurią turite.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama