Home Receptai Kai noriu skanios vakarienės, bet neužtenka laiko, gaminu šį patiekalą ir jis gaunasi puikus

Kai noriu skanios vakarienės, bet neužtenka laiko, gaminu šį patiekalą ir jis gaunasi puikus

by admin
1755 views

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Šis mėsos – bulvių – kopūstų patiekalas su gardžiu grietinės padažu jums tikrai patiks ir dažnai gaminsite.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– vištienos kulšelės, 9 vnt;

– bulvės, 6 vnt;

– svogūnai, 2 vnt;

– morkos, 1 vnt;

– kopūstai, 300 – 400 g;

– pipirai ir paprikos, prancūziškos žolelės, po 1 arbatinį šaukštelį;

– sojos padažas, 2 šaukštai;

– daržovių aliejus.

Grietinės padažui :

– majonezas ir grietinė, po 1 šaukštą;

– pomidorų pasta, 1 valgomasis šaukštas;

– druska ir cukrus pagal skonį;

– česnakai pagal skonį.

Gaminimo procesas

Supjaustykite bulves gabalais.

Mes nuplauname ir išdžioviname mėsą, tada pabarstome visais prieskoniais, užpilame sojos padažu, porą šaukštų augalinio aliejaus, pipirus. Marinuokite mėsą 40 – 60 minučių.

Supjaustykite svogūną pusžiedžiais, morkas – griežinėliais. Kopūstus taip pat supjaustome dideliais gabalėliais.

Pagal skonį galite pridėti salierų stiebų ir paprikos.

Įdėkite daržoves į indą, pagardinkite druska, pipirais ir grietinės padažu.

Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi, ant jo uždėkite svogūną – mėsą, daržoves ir viską apibarstykite žolelėmis.

Uždenkite folija ir kepkite 1 valandą 180 laipsnių temperatūroje.

Patarimas : į šį patiekalą taip pat galite įdėti daug česnako, grybų (tiek šviežių, tiek marinuotų), taip pat galite įdėti keletą rūkytos mėsos arba šoninės riekelių, kad gautumėte aromatą ir originalų skonį.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama