Home Receptai Pyragas be orkaitės! Vienuolių trobelė nauju būdu: paprastas ir greitas receptas

Pyragas be orkaitės! Vienuolių trobelė nauju būdu: paprastas ir greitas receptas

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

„Savoyardi“ sausainiai yra daugelio, net ir brangiausių desertų, pagrindas. Siūlome skanų seno pyrago Monastyrskaya namelio receptą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– „Savoyardi“ sausainiai, 30 vnt.

Jums reikalingam kremui :

– minkštas varškės sūris, 400 g;

– grietinė, 300 g;

– cukraus pudra, 6 šaukštai;

– vanilinis cukrus, 4 šaukšteliai;

– sviestas, 120 g.

Impregnavimui būtina :

– vyšnių uogienė ar kita, rūgšti, 100 g;

– vanduo, 200 g.

Pabarstykite pyragą tarkuotu karčiu šokoladu.

Gaminimo procesas

Sumaišykite minkštą sviestą su milteliais, vaniliniu cukrumi ir plakite, kol cukrus ištirps.

Sumaišykite varškę su grietine ir išplakite.

Sumaišykite išplaktą sviesto ir varškės masę ir plakite iki purumo.

Sumaišykite uogienę su uogiene.

Pamirkykite sausainius impregnate ir paskleiskite juos sluoksniais, pirmiausia sutepdami džemu, ant viršaus paskleiskite kremą.

Pyragą formuojame kaip įprasta vienuolyno trobelėje, papuošiame tarkuotu šokoladu.

Patarimas : vyšnias galima pakeisti serbentais, spanguolėmis. Be to, galite pasiimti ne uogienę, o uogas, šviežias ar šaldytas, virtas cukrumi ir filtruotas. Įpilkite alkoholio, kaip norite, galite apsieiti ir be jo. Slapukus taip pat galima pakeisti sūdytomis ausimis.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama