Home Receptai Pyragėliai su obuolių uogiene. Paruošti lengva, o gaunasi labai skaniai

Pyragėliai su obuolių uogiene. Paruošti lengva, o gaunasi labai skaniai

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Šiam bandymui galite pasiimti bet kokį įdarą, net uogienę, net varškę su cukatais, aguonas, šokolado pastą ir kt.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– miltai, 500 g;

– pienas, 250 ml;

– kiaušinis, 1 vnt;

– cukrus, 2 šaukštai;

– vanilinas, 1 arbatinis šaukštelis;

– žiupsnelis druskos;

– mielės, 1 arbatinis šaukštelis;

– sviestas, 60 – 80 g;

– įdaras, obuolių uogienė ar kita uogienė.

Gaminimo procesas

Jums gali prireikti šiek tiek daugiau ar mažiau miltų, viskas priklauso nuo juose esančių baltymų kiekio.

Minkštinkite sviestą kambario temperatūroje.

Sumaišykite visus sausus ingredientus į atskirą indą. Visi kiti produktai taip pat sumaišomi atskirame dubenyje.

Mes sujungiame abi mases ir pradedame maišyti masę maišytuvu, kol ji taps visiškai vienalytė. Procesas gali trukti apie 8 minutes. Tešla neturi prilipti prie rankų.

Mes jį aptepame augaliniu aliejumi ir sutrupiname į bandelę, dedame į indą, uždengiame plėvele ir paliekame šiltoje vietoje 1 valandą.

Dirbame su tešla, rankas tepame aliejumi – formuojame sūrio pyragus, į vidurį dedame šaukštą uogienės ir dedame ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Sūrio pyrago kraštą aptepkite plaktu kiaušiniu.

Kepame apie 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Jei norite, galite sūrio pyragams pabarstyti cinamono miltelius ar miltelius.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama