Home Receptai Aš tiesiog paėmiau skardinę žirnelių, 1 kiaušinį ir tai, ką paruošiau, prisiminsite visam laikui

Aš tiesiog paėmiau skardinę žirnelių, 1 kiaušinį ir tai, ką paruošiau, prisiminsite visam laikui

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Originalius konservuotus žirnių blynus galima patiekti pusryčiams, pietums, užkandžiams ir pasiimti su savimi į iškylą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • konservuotų žirnių (ir skystų), 1 skardinė;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • miltų, apie 200 g;
  • druska.

Gaminimo procesas

Supilkite skystį iš žirnių į indą ir sumaišykite su kiaušiniu.

Pagal skonį druskos ir pridėti žirnių, sumaišykite.

Persijokite miltus ir į masę supilkite porcijas.

Tešla turi būti tiršta, pavyzdžiui, blynas, todėl jums gali prireikti šiek tiek daugiau miltų arba mažiau miltų.

Palikite tešlą 5 minutėms.

Mes pašildome augalinį aliejų ir paskleidžiame jį šaukštu tešlos.

Kepkite ant silpnos ugnies iš abiejų pusių, kol pagels.

Aš jį ištepiau popieriniais rankšluosčiais, kad pašalintų aliejaus perteklių.

Aš tokius „blynelius“ patiekiu su grietine, sumaišyta su smulkintais krapais, įvairiais padažais.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama