Home Receptai Obuolių skanėstas iš serijos „Svečiai ant slenksčio“. Tik 15 minučių ir tai yra labai skanu

Obuolių skanėstas iš serijos „Svečiai ant slenksčio“. Tik 15 minučių ir tai yra labai skanu

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Greitas ir paprastas patiekalas iš lavašo ir obuolių yra mano gelbėtojas, kurio dėka mano svečiai niekada nelieka be saldaus deserto. Beje, galite gaminti labai skirtingą įdarą: puikiai tinka suktinukams ir varškei, aguonoms, džiovintiems vaisiams ir kt.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • duonos pita, 1 vnt;
  • obuoliai, 3 – 4 vnt;
  • cukraus, 3 šaukštai;
  • citrinos sulčių, 2 šaukštai;
  • sviesto, 20 g;
  • daržovių aliejus.

Gaminimo procesas

Nulupkite obuolius ir tris stambia tarka.

Įdėkite į keptuvę, apšlakstykite citrinos sultimis ir troškinkite keletą minučių.

Pagal skonį pilkite cukrų – aš dedu šaukštą, ir jūs galite padaryti daugiau. Išmaišykite ir supilkite sviestą, išmaišykite ir kepkite be dangčio 2 minutes.

Įdėkite įdarą ant pitos duonos, tolygiai paskirstykite ją ant viso lakšto ir susukite vyniotinį.

Aštriu peiliu supjaustykite ritinius ir kepkite juos iš augalinio aliejaus iš abiejų pusių.

Mes paskirstėme ritinius ant popierinių rankšluosčių, kad atsikratytume perteklinio aliejaus, ir padėjome juos į indą.

Jei norite, galite tiesiog pabarstyti cukraus pudra arba sumaišyti su cinamonu ir pabarstyti ritiniais.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama