Home Receptai Jokios žalos figūrai! Mažo kaloringumo varškės sausainiai su obuoliais

Jokios žalos figūrai! Mažo kaloringumo varškės sausainiai su obuoliais

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Paveiksle neatsispindi ne tik skanėstas, bet ir slapukai.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– obuoliai, 1 – 2 vnt;

– miltai, 250 g;

– žiupsnelis druskos;

– cukrus, 10 šaukštelių;

– cinamono milteliai pagal skonį;

– kefyras arba jogurtas, 100 g;

– varškė, 250 g.

Gaminimo procesas

Kefyrą ar jogurtą sumaišykite su varške, druska ir cukrumi ir pertraukite masę maišytuvu.

Miltus persijokite ir suberkite į masę, minkykite minkštą tešlą.

Jei norite, nulupkite obuolius ir supjaustykite griežinėliais.

Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu, supjaustykite kvadratėliais.

Į kiekvieną dedame po obuolio skiltelę, pagal skonį pabarstome cukrumi ir cinamonu.

Uždenkite kepimo skardą pergamentu ir išdėliokite sausainius.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite apie 15 – 20 minučių, kol paruduos.

Atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra.

Patarimas : obuoliai puikiai pakeičiami kitais vaisiais ir uogomis, arba galite dėti marmelado, šokolado, aguonų, džiovintų vaisių. Tokia tešla taip pat gali gulėti šaldytuve dieną, o sausainiai yra dar oresni ir švelnesni.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama