Home Receptai Vakarėlyje buvo patiektas skanus vokiškas patiekalas iš bulvių, aš dar niekada nebuvau taip gaminęs. Dabar per šventes gaminu šeimai

Vakarėlyje buvo patiektas skanus vokiškas patiekalas iš bulvių, aš dar niekada nebuvau taip gaminęs. Dabar per šventes gaminu šeimai

by admin

Bulvių ritinėlis su grybais ir žolelėmis yra ne tik labai aromatingas, apetiškas ir skanus, bet ir gražus. Primygtinai patariu išbandyti ir tikrai nesigailėsite. Maisto gaminimas yra paprasčiausias ir ne ilgiausias, tačiau rezultatas yra nuostabus.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 6 vnt;
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • grybai, 400 g;
  • miltų, 3 šaukštai, l;
  • svogūnas, 1 gabalas;
  • žalumynai, gera kekė bet kurio skonio;
  • druska, pipirai, prieskoniai;
  • varškės sūrio arba pagal skonį, 200 g.

Gaminimo procesas

Paimkite dideles bulves.

Mes ją patriname ant stambios trintuvės, druskos, sumaišome ir paliekame 5 minutes, kad masė pradėtų sultis.
Iš bulvių išspauskite sultis.

Bulvių masę sumaišykite su tryniais, miltais.

Baltymus gerai išplakite mikseriu iki purumo ir tirštumo ir supilkite į bulves, sumaišykite.

Dabar įberkite druskos, pipirų ir visų jums patinkančių prieskonių.

Kepimo skardą uždenkite pergamentu, sutepkite augaliniu aliejumi ir tolygiai padenkite bulvių masę.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite apie 40 – 45 minutes.

Pievagrybius supjaustykite gabaliukais ir kepkite sausoje keptuvėje, kol išgaruos skystis.

Įpilkite kubeliais supjaustyto svogūno, šiek tiek augalinio aliejaus ir kepkite, kol suminkštės.

Pagal skonį šiek tiek pasūdykite.

Atvėsinkite bulvių plutą, sutepkite varškės sūriu (galite tiesiog įtrinti kietą sūrį rupia tarka ir pabarstyti).

Grybus paskleidžiame vienodu sluoksniu, pabarstome smulkintomis žolelėmis.

Mes suvyniojame tvirtą ritinį ir paliekame jį mirkyti apie 1 valandą.

Supjaustykite porcijomis, įdėkite į indą, pabarstykite smulkiai supjaustytu česnaku ir žolelėmis (tai neprivaloma) ir patiekite.

JUMS TAIP PAT PATIKS

error: