Home Receptai Receptas yra atradimas. Kiauliena orkaitėje, tirpstanti burnoje: paprastas receptas be problemų

Receptas yra atradimas. Kiauliena orkaitėje, tirpstanti burnoje: paprastas receptas be problemų

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Kiauliena, kepta orkaitėje su medumi, adžika ir prieskoniais, bus labai skani, minkšta ir sultinga, tiek karšta, tiek šalta. Šį receptą radau labai seniai ir jau daugelį metų naudoju ir džiuginu savo šeimą.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kaklas, krūtinėlė ar apatinė dalis, 1,2 kg;
  • druskos, 2 \ 3 šaukštai;
  • pipirų, paprikos, kalendros po 1 arbatinį šaukštelį;
  • adžika arba karštas kečupas, 2 arbatiniai šaukšteliai;
  • medaus, 1 šaukštelis.

Gaminimo procesas

Mėsą nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.

Mes atliekame maždaug 5 mm gylio pjūvius visame paviršiuje.

Druska ir pipirai, pabarstykite paprika ir kalendra.

Mišinį labai gerai įtrinkite į mėsą iš visų pusių.

Mes suvyniojame mėsą su folija ir kelioms valandoms, o geriausia – visai nakčiai išsiunčiame į šaldytuvą.

Mes paskirstome mėsą pelėsiais ant mažų grotelių – taip nutekės riebalai, o užkandis pasirodys sultingas, bet be riebalų pertekliaus.

Mes dedame į orkaitę 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Glajui sumaišykite medų, adžiką ar kečupą ir papriką. Maišė 6m.

Mėsą patepkite glaistu ir kepkite dar 20 minučių.

Patiekite užkandį kaip karštą patiekalą arba šaltą, supjaustytą griežinėliais ir išdėstytą griežinėliais.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama
error: