Home Receptai Kiekvieną dieną aš kepu prie arbatos šį pyragą. Skanus ir greitai paruošiamas

Kiekvieną dieną aš kepu prie arbatos šį pyragą. Skanus ir greitai paruošiamas

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Minkštas, subtilus, aromatingas pyragas, kuris paruošiamas labai greitai ir paprastai. Pagal skonį į įdarą galite pridėti uogų, džiovintų vaisių gabalėlių, riešutų ir kt.

Norėdami gaminti maistą, jums reikės šių ingredientų:

– kiaušiniai, 2 vnt;

– miltų ‚350 g;

– sviestas, 100 g;

– atidarytuvas ‚1 arbatinis šaukštelis;

– cukraus ‚150 g;

– pasūdykite žiupsnelį.

Norėdami paruošti jums reikalingą įdarą:

– kieta 500 g;

– cukrus ir razinos po 100 g;

– vanilinis cukrus pagal skonį;

– kiaušiniai, 2 vnt.

Gaminimo procesas

Kiaušinius sumaišykite su druska, cukrumi, minkštu sviestu, masę išplakite maišytuvu.

Miltus perkošiame ir sumaišome su atidarymo priemone, dalimis įdedame į masę ir išminkome tešlą. Testą paskleidžiame ant stalo ir minkome rankomis.

Padalinkite tešlą į 2 dalis. Kiekvieną dedame į maišelį ir 50 minučių išsiunčiame į šaldytuvą.

Varškę sumaišykite su likusiais ingredientais, išskyrus razinas, ir pertraukite maišytuvu. Supilkite razinas ir suminkykite masę iki vientisos masės.

Kepimo skardą uždenkite pergamentu (arba forma) ir vieną tešlos dalį patrinkite stambia tarka. Mes jį išlyginame ir išdėstome įdarą.

Ant viršaus įtrinkite antrą tešlos dalį.

Orkaitės įkaitinimas – 180 laipsnių, kepimo laikas nuo 40 iki 50 minučių, bet čia jau žiūrite į savo orkaitę, jei pyrago viršus auksinis, išimkite.

Atvėsinkite formoje ir išimkite, supjaustykite porcijomis ir patiekite.

Patarimas : pagal savo skonį į savo įdarą galite pridėti įvairių užpildų – citrusinių vaisių žievelės, džiovintų vaisių, vaisių gabalėlių, uogų.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama