Home Receptai Taip skanu, kad ant stalo nieko nelieka. Taip skanu, kad gaminu kiekvieną dieną

Taip skanu, kad ant stalo nieko nelieka. Taip skanu, kad gaminu kiekvieną dieną

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Vištienos krūtinėlės ir bulvių patiekalas pasirodo labai lengvas, tačiau sotus ir aromatingas. Dabar aš visada gaminu šį patiekalą vakarienei ir net ant šventinio stalo. Viskas paruošiama paprastai ir greitai.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 1 kg;
  • vištienos krūtinėlė, 300 g4
  • druska pipirai;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas;
  • džiūvėsėlių, 1 valgomasis šaukštas;
  • pomidorai, 3 vnt;
  • sūrio (parmezano arba pagal skonį), 40 g;
  • žalumynai.

Bešamelio padažui jums reikia :

  • pieno, 500 ml;
  • sviesto, 50 g;
  • miltų, 50 g;
  • druska, šafranas.

Gaminimo procesas

Virkite bulves uniformomis.

Supjaustykite mėsą gabalais ir sumalkite ją maišytuvu.

Į faršą įpilkite kiaušinio, druskos ir pipirų, pagal skonį prieskonių, šaukštą augalinio aliejaus ir šaukštą duonos trupinių, smulkiai supjaustytų žalumynų. Mes minkome.

Puode ištirpinkite sviestą.

Supilkite miltus ir išminkykite iki vientisos masės.

Supilkite pieną, įpilkite prieskonių ir virkite padažą iki tirštumo.

Nulupkite bulves ir supjaustykite storais griežinėliais.

Supjaustykite pomidorus griežinėliais.

Iš faršo formuojame rutuliukus.

Ant kepimo indo dugno uždėkite šiek tiek padažo ir išdėliokite bulvių griežinėlius, tada tarp jų pomidorą ir rutulį maltos mėsos.

Taigi mes pakaitomis dedame visus produktus.

Užpildykite padažu ir kepkite 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Puodą galite įdėti į lėkštę ir ant viršaus pabarstyti tarkuotu sūriu.

Taip pat sumaišau tarkuotą sūrį su tarkuotu česnaku ir smulkintomis žolelėmis ir taip pabarstau patiekalą.

Ant šventinio stalo tokia troškintuvas yra labai naudinga, labai skani ir graži.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama