Home Receptai Sužinojau, kaip gaminti baltarusišką patiekalą iš bulvių „Koldunchiki“: skanu, įdaryti ir eina su trenksmu

Sužinojau, kaip gaminti baltarusišką patiekalą iš bulvių „Koldunchiki“: skanu, įdaryti ir eina su trenksmu

by admin

Patiko? Duok like ir pasidalink!

Kvapnūs ir minkšti bulvių kotletai su įvairiausiais įdarais yra paprasti, greiti ir skanūs. Jei vis tiek gaminate karštą padažą, jis paprastai yra puikus.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • bulvės, 4 vnt (didelės);
  • svogūnas, 1 gabalas;
  • kiaušinis, 1 vnt;
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
  • krakmolo, 1 valgomasis šaukštas;
  • virti kiaušiniai, 3 vnt;
  • žalių svogūnų ir krapų.

Gaminimo procesas

Tris bulves ant smulkios trintuvės, įpilkite šiek tiek ir palikite rinkti skystį. Išspaudžiame skysčius ir išspaudžiame masę.

Tris tarkuotus svogūnus ir sumaišykite su bulvių mase.

Sumaišykite su kiaušiniu ir krakmolu.

Patarimas: jei nėra krakmolo, galite pridėti miltų.

Įberkite druskos, pipirų ir prieskonių, sumaišykite.

Įdarui smulkiai supjaustykite kiaušinius, žoleles, sumaišykite ir druską. Galite gaminti grybų įdarą, maltą mėsą, kumpį ir kt.

Mes formuojame kotletus su įdaru, kepkite iš abiejų pusių augaliniame aliejuje.

Norėdami patiekti, pasigaminkite grybų padažą arba patiekite su sultiniu. Labai skanus.

Patiko? Duok like ir pasidalink!

0

JUMS TAIP PAT PATIKS

Facebook komentarai

Reklama
error: